040-8457034 info@brabantsgenot.nl

Benefietavond

Benefietavond

Waalre, mei 2017

 

Beste mijnheer/mevrouw,

Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen voor ‘T Brabants Genot benefietdiner 2017 op vrijdag 16 Juni 2017 om 18.30 

Ten goede van alle mantelzorgers in de gemeente Waalre.

Deze avond openen we met een heerlijke welkomstcocktail en nemen we u mee op een 5-gangen culinaire reis. Bij alle gangen serveren we bijpassende port en wijnen. Tijdens dit uitgebreidde diner zal er entertainment aanwezig zijn en zullen we het goede doel verder toelichten, alsmede het bruggetje naar Waalre-Fit; Het platform van Waalre waar alles op het gebied van gezond, fit, hulp, ontwikkeling en activiteiten te vinden is. Ook is er tijd om te netwerken en na te borrelen.

Het doel van deze avond is naast het ‘maken’ van een geweldige herinnering, netwerken en gezelligheid om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dhr Jan Brenninkmeijer, de ambasadeur voor al onze mantelzorgers zal vertellen hoe belangrijk dit goede doel is, en hoe we deze mensen in het zonnetje willen zetten en begeleiden om hun vrijwillige taak zo fijn en goed mogelijk uit te voeren.

Mantelzorg Waalre:

Onze mantelzorgers zijn een van de bouwstenen van de gemeente Waalre. Zonder deze mensen hebben een heleboel hulpbehoevende waalrenaren een groot probleem. Om te zorgen dat deze vrijwilligers hun taak, doel of opdracht goed en met veel plezier kunnen uitoefenen moet er wat veranderen. Deze lieve mensen moeten hulp krijgen bij hetgene wat hun doen. Denk aan begeleiding, opleiding, cursusen en andere handvaten waarin wordt bijgedragen aan een fijne samenwerking tussen de mantelzorgers, instanties en natuurlijk de mensen die hulp nodig hebben.

Het doel van dit initiatief is om de mantelzorgers te ondersteunen en er kennis wordt overgedragen zodat deze vrijwilligers weten hoe ze met bepaalde zaken om moeten gaan. Bijvoorbeeld dementie; als een mantelzorger hier mee om weet te gaan zullen ze praktische zaken beter begrijpen en hiernaar ook kunnen handelen. Een ander voorbeeld is om alle mantelzorgers een EHBO cursus aan te bieden zodat ze eventuele signalen van ziekte, beroerte, hartfalen sneller kunnen herkennen en hierin kunnen schakelen. Dit is niet alleen goed voor de hulpbehoevende maar zorgt ook voor zelfvertrouwen voor de mantelzorger.

Wij nodigen u middels deze brief uit om te reserveren voor deze bijzondere avond. Denk hierbij aan een unieke avond vol met culinaire lekkernijen, gezelligheid maar vooral de mensen die onze hulp nodig hebben met het realiseren van de bovengenoemde zaken.

 

Wat krijgt u deze avond;       Volledig verzorgt 5 gangen diner inclusief drankjes
                                             Entertainment tijdens het diner
                                             Een op een later te bepalen body en mind check
                                             Netwerken en naborrel met een feestelijk tintje
                                             Alle informatie over het goede doel waar u een bijdrage in kan doen
                                             Kortom een geweldige avond met een persoonlijk en maatschappelijk doel

 

Kaarten kosten 115,- per stoel en zijn te verkrijgen via info@brabantsgenot.nl, het bijgevoegde aanmeldformulier of bij de volgende adressen

Wilt met uw bedrijf of persoonlijk iets betekenen voor dit geweldig initiatief, zien we uw inschrijving graag retour op een van de bovenstaande manieren. Er zijn een beperkt aantal plaatsen voor het diner dus wees er snel bij.

Graag tot ziens.

Met culinaire en maatschappelijke groet,                                                                                                         Michael Keijers