040-8457034 info@brabantsgenot.nl

Brabants Genot Weekend 2017

Vrijdag 16 juni

Op vrijdag 16 juni hebben we een benefietavond georganiseerd. De avond begint vanaf 18.30 en duurt tot ongeveer 23.30. Deze avond staat in het teken van verantwoord maatschappelijk samenwerken tussen gemeente, ondernemers en andere initiatieven.
Een uitgelezen kans om samen te kijken op welke manier we Waalre op de kaart kunnen zetten wat betreft samenwerken, ondernemen en alle goede dingen die Waalre heeft, organiseert en doet voor elkaar, de gemeente en de regio.
Er zijn plannen om Waalre-Platform op te richten. meer informatie hierover kunt u begin volgende week verwachten.
Op vrijdag zal het plan worden gepresenteerd en er is een mooie gelegenheid om hier hardop over na te denken en te sparren.

Het programma van vrijdag de 16e is als volgt;
15.00 een vrijdagmiddagborrel (eigen gelegenheid)
18.30 begin programma benefietavond met:
5-gangen diner inclusief begeleidende port en wijn
Presentatie Waalre-Platform
Entertainment
Afsluitende (netwerk)borrel in samenwerking met DJ Barry
Kosten bedragen 115 pp All-inclusief
Van het bedrag van de benefietavond gaat er minimaal 60% naar het goede doel!

Wilt u alvast een aantal stoelen reserveren dan kan dit. Stuur een mail met uw bedrijfsgegevens en het aantal personen naar info@brabantsgenot.nl of bel met 040-8457034

 

Zaterdag 17 Juni

Zaterdag 17 Juni organiseren we de eerste Waalrese pubquiz by moonlight!!
Een super leuke pubquiz onder de sterrenhemel van de gemeente Waalre. Gezellig met vrienden, collega’s, familie of de buurt uw kennis testen. Naast algemene vragen zullen er ook bourgondische en ‘waalrese’ vragen worden gesteld.
Je kunt je opgeven per team van maximaal 8 deelnemers. Let op VOL=VOL!

Aanvang quiz 19.30. Na de quiz knallen we met DJ Barry de rest van de avond door!

Strijd mee voor leuke prijzen en natuurlijk de grote eer om winnaar te worden van de eerste
moonlight pubquiz!!

Kosten zijn 10,- per team (maximaal 8 personen)

Zondag 18 Juni

Op zondag 18 Juni is het Vaderdag, En dus MANNENDAG bij ‘T Brabants Genot. Op deze dag staat vanaf 13.00 alles in het teken van de mannen. We hebben naast onze eigen bieren een 8-tal speciaalbieren klaar staan en er komt een mega foodtruck met stoere gerechten zoals hamburgers, spare-ribs etc. 
Voor de kinderen hebben we in samenwerking met Kinderdroomfeest uit Valkenswaard aan alles gedacht. Er staan luchtkussens, er wordt opgetreden door verschillende superhelden en filmfiguren, er is drinken, snoep en snacks geregeld voor de kleine gasten en er zullen fotomomenten zijn. En dit is geheel gratis!  Kortom de kinderen zijn onder de pannen en de mannen ook!

Zoekt u nog een gaaf cadeau voor Vaderdag dan hebben we iets voor u. De enige originele Brabants Genot plank. Deze borrelplank bestaat uit een fles speciaalbier, een flesje port, een originele limited edition opener, een stuk kaas en huisgemaakte worst. 17.50 per plankje.
Maar er is meer, voor 15.00 meer kunt u een kaart bij de plank kopen wat recht geeft op maarliefst 6 speciaalbieren en 2 gerechten van de foodtruck. Een gaaf cadeau voor alle vaders voor Vaderdag.

De planken zijn vanaf 20 mei te verkrijgen bij ‘T Brabants Genot!