040-8457034 info@brabantsgenot.nl

Hoe te reserveren?

LET OP: Ivm COVID-19 hanteren we de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland.

Deze richtlijnen zijn anders dan je misschien van ons gewend bent. In het kort betekent dit dat gasten uit hetzelfde huishouden gezamenlijk aan een tafel kunnen zitten. Komt u niet uit hetzelfde huishouden? In dat geval kunt u met maximaal 2 personen aan een tafel zitten.

In ons restaurant en op onze terrassen wordt 1,5 meter afstand tussen de gasten gerespecteerd.

Houd ook rekening met een aangepaste route en andere maatregelen die we hebben getroffen om de verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. U wordt verzocht bij bezoek van ons restaurant de protocollen en de aanwijzingen van onze medewerkers te respecteren.

Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00. Onze keuken is elke dag geopend tot 21.00. U kunt hier makkelijk een reservering plaatsen. Een reservering op dezelfde dag plaatsen is helaas niet mogelijk. U kunt hiervoor altijd even bellen met 040-8457034 voor beschikbaarheid. Tafels worden maximaal 30 minuten vastgehouden vanaf de gereserveerde tijd.

Voor reserveringen vanaf 8 personen vragen we u telefonisch contact op te nemen of een mail te sturen naar info@brabantsgenot.nl.

Let op : U krijgt altijd een bevestiging terug via mail, mocht dit niet het geval zijn kan het zijn dat uw reservering niet is aangekomen of dat we geen tijd hebben gehad om de mail te bekijken. Belt u dan gerust naar ons op nummer 040-8457034.

Contact Informatie

‘T Brabants Genot
Heikantstraat 23
5581VB Waalre

040-8457034

info@brabantsgenot.nl

    Aantal personen:

    Graag tot ziens bij 'T Brabants Genot