040-8457034 info@brabantsgenot.nl

Assistent Bedrijfsleider Horeca / Eventcoördinator – Het Brabants Genot

Ben jij commercieel sterk, beschik je over een grote hoeveelheid ondernemerschap en snap jij wat horeca betekent? Dan ben jij wellicht de nieuwe Assistent Bedrijfsleider / Eventcoördinator waar wij naar op zoek zijn! Het Brabants Genot is een bijzonder en authentiek restaurant in een historische boerderij in Waalre. Onze koks worden geïnspireerd door de seizoenen en bereiden de mooiste producten met pure smaken. Het Brabants Genot staat garant voor een onvergetelijke beleving. Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen als Assistent Bedrijfsleider / Eventcoördinator      
In deze rol heb je de dagelijkse operationele verantwoordelijkheid over het restaurant. Je stuurt de oproepkrachten van ons bedrijf aan en zorgt iedere dag weer voor een goedlopende organisatie binnen het restaurant. Jij haalt alles uit de kast zodat het team een maximale prestatie kan leveren en onze beleving door iedere gast uniek wordt ervaren.

De overige tijd richt je jezelf op het coördineren van events op locatie. Deze organiseer je samen met onze eigenaars. Hierbij kan je denken aan evenementen rondom het Winterterras, Vaderdag, Moederdag, diverse proeverijen, etc. Ook hier krijg je enorm veel vrijheid en wordt er zijn de verwachtingen van jouw eigen inbreng en creativiteit hoog.

Dit neem je mee als Assistent Bedrijfsleider / Eventcoördinator 
Ondernemerschap is jouw op het lijf geschreven, daar hoeven wij je niets meer over bij te brengen. Met behulp van jouw creativiteit, gastvrije instelling en begrip over horeca creëer jij voor onze gasten een optimale beleving. Gericht op de activiteiten als Eventcoördinator ben je sterk in het bedenken van nieuwe concepten en beschik je over het juiste inlevingsvermogen. Zo weet jij keer op keer een fantastisch event neer te zetten waar men nog lang over napraat. Verder:

  • Ben je een echte aanpakker, je staat met je voeten in de klei;
  • Kan je schakelen op meerdere niveaus;
  • Spreekt jouw gastheerschap álle gasten aan, van onze jongste bezoekers tot hun opa’s en oma’s;
  • Weet je de medewerkers op en top te motiveren om iedere avond weer een stapje extra te zetten voor de gast;
  • Kan je omgaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Waalre;
  • Beschik je over een rijbewijs B;
  • Spreek je zowel de Nederlandse als ook de Engelse taal;
  • Ben je fulltime en flexibel inzetbaar, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend.

Dit hebben wij te bieden       
Bij Het Brabants Genot kom je terecht in een hecht bedrijf waar samenwerking en een goede werksfeer hoog in het vaandel staan. We werken hard, gaan tot het uiterste voor onze gasten en gaan nieuwe, creatieve ideeën zeker niet uit de weg. Je hebt veel vrijheid in deze combifunctie en schakelt rechtstreeks met de eigenaars. Je ontvangt daarnaast een marktconform salaris, afhankelijk van vooropleiding en ervaring. De urenindeling is deels afhankelijk van het seizoen en verschilt in de zomer en winter.

Interesse?
Solliciteer direct hieronder! Voor vragen of het opsturen van je cv/motivatie kan je contact opnemen met Michael Keijers, eigenaar van Het Brabants Genot, via info@brabantsgenot.nl, of telefonisch op 06-48926618 (bij geen gehoor 040-8457034).