De Waalre Route

Een wandelroute die over de oudste en mooiste paden van ons kerkdorp gaat. Een Wandelroute die niet alleen prachtig is om te lopen (voor de wandel liefhebber) maar ook interessant is voor de geschiedenis liefhebbers, de natuur liefhebbers en bovenal voor de bourgondisch ingestelde medemens!

Begin en eindig een van de wandelroutes bij een horecabedrijf naar keuze.

U kunt kiezen uit ’T Brabants Genot, Café Camping de Volmolen of Restaurant De Oude Toren. Wij hebben als collega’s onze handen ineen geslagen en willen u laten genieten van alle facetten wat Waalre biedt. Op culinair gebied maar ook historisch, natuurlijk en maatschappelijk heeft Waalre dorp een hoop te ontdekken, te verkennen en te genieten.

We hebben een 3 tal leuke wandelroutes uitgezet voor u. Een wandeling van 5.2 km, 8.3 km of 12.4 km. Dus u kunt kiezen hoelang u ongeveer onderweg bent. Bij alle wandelroutes komt u langs de drie horecabedrijven. Hier kunt u pauzeren en genieten van hetgeen wat deze aanbieden. Borrelarrangement/culinaire route eventuele aanvullingen of suggesties.

Gedurende het komende jaar zullen we nog een aantal keren een dag organiseren. Hierbij komen telkens verschillende thema’s (seizoensgebonden) aan bod. Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van deze extra gezellige dagen! Ook Zullen we de komende weken een aantal mooie pakketten aan gaan bieden waarmee u uw eigen wandel-arrangement kunt samenstellen. Dit kan voor u privé heel gezellig zijn maar wellicht ook zakelijk interessant. Gedurende de wandeling ontstaan er altijd inspirerende en boeiende gesprekken! Deze pakketten zullen we aanbieden via onze webshop die te vinden is op de pagina bij het Brabants Genot.Natuurlijk komt de informatie hierover ook voorbij op onze Facebook pagina!

De Oude Toren

‘T Brabants Genot

De Volmolen