Bruiloften

Wilt u op een sfeervolle en unieke locatie een bruiloft organiseren? Dan bent u bij ‘T Brabants Genot aan het juiste adres. We kunnen verschillende soorten bruiloften organiseren. Ook verzorgen wij de organisatie en hoeft u weinig te regelen. Iedere bruiloft is bij ons maatwerk.

Bruiloften op maat

Een bruiloft bij ons op locatie is uniek en sfeervol. We kunnen een volledige bruiloft voor u  organiseren. Uiteraard kunnen we ook een themafeest verzorgen voor een thema dat we nog niet eerder hebben georganiseerd. We bespreken uw wensen en voorkeuren voor de bruiloft vaak in een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke data, de grootte van de bruiloft en andere details plus wensen.

We bespreken de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een verzorgde locatie voor uw bruiloft? Dan kunt u de bruiloft bij ‘T Brabants Genot laten organiseren. We verzorgen de locatie, eten, drinken en bieden de de mogelijkheid tot veel sfeer. Als u uw bruiloft bij ons wilt laten plaatsvinden, neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. U kunt ons het best bereiken via het contactformulier of via de mail. Voor telefonisch contact belt u naar 040-8457034. Met uitzondering van maandag en dinsdag zijn we iedere dag geopend.

Sfeer impressie