Zakelijke mogelijkheden

Wilt u op uw bedrijfsfeest met uw collega’s kunnen genieten van heerlijk eten? Dan kunt u kiezen voor de bedrijfscatering van ‘T Brabants Genot. We kunnen diverse soorten catering verzorgen. Denk hierbij aan lunch voor tijdens een vergadering of een diner met de barbecue. Ook kunnen we de catering voor uw bedrijf laten vergezellen door alcohol, entertainment en meer voor complete ontzorging.

Diverse soorten bedrijfscatering

Voor verschillende bedrijven kunnen we catering verzorgen. Dit kan bijvoorbeeld voor een personeelsfeest. Meestal verzorgen we een diner, maar we kunnen ook een lunch verzorgen. Zo heeft u bij ons de keuze uit broodjes en diverse warme gerechten die in buffetvorm worden geserveerd. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een barbecue catering. We bereiden dan diverse barbecue gerechten op locatie. Op verzoek kunnen we specifieke gerechten voorbereiden en uiteraard houden we rekening met allergieën.

Volledige ontzorging bij uw bedrijfsfeest

U kunt ons ook een volledige bedrijfsborrel laten verzorgen. Voor bedrijven kunnen we namelijk meer regelen dan enkel catering op het gebied van eten. We kunnen ook voor de nodige drankjes inclusief alcohol zorgen. Daarnaast kunnen wij ook personeel meenemen die het eten uit gaan serveren en de gasten kunnen bedienen. Andere mogelijkheden die we u onder meer bieden zijn vermaak in de vorm van lichten op muziek en decoratie voor aankleding van de ruimte. We bespreken graag alle mogelijkheden met u op de locatie van het bedrijfsfeest.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u volledig worden ontzorgd met bedrijfscatering en andere onderdelen van een bedrijfsfeest? Dan kunt u vertrouwen op ‘T Brabants Genot. We verzorgen uiteraard heerlijk vers eten waarin u van verschillende mogelijkheden kunt genieten. Bovendien kunnen we u ook volledig ontzorgen op het gebied van feestorganisatie. Neem gerust contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden op de locatie van het feest. U kunt ons het best bereiken via het contactformulier of via de mail. Voor telefonisch contact belt u naar 040-8457034. We staan u graag te woord.