Kinderfeestjes

Wilt u op een sfeervolle en unieke locatie een kinderfeestje organiseren? Dan bent u bij ‘T Brabants Genot aan het juiste adres. We kunnen verschillende themafeestjes organiseren met veel vermaak voor de kinderen. Dit is ideaal wanneer u zelf minder ruimte heeft thuis. Ook verzorgen wij de organisatie en hoeft u weinig te regelen. Ieder kinderfeestje is bij ons maatwerk.

Kies voor een kinderfeestje met een uniek thema

Een kinderfeestje bij ons op locatie is leuk en gemakkelijk. We kunnen een volledig gethematiseerd feest voor kinderen organiseren. Denk hierbij aan een piratenfeestje of een dinosaurusfeestje. Uiteraard kunnen we ook een themafeest verzorgen voor een thema dat we nog niet eerder hebben georganiseerd. We bespreken uw wensen en voorkeuren voor het feestje vaak in een gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke data, de grootte van het feestje en andere details.

Veel vermaak voor de kinderen

De locatie voor een kinderverjaardag bij ons is vaak in en om het restaurant. In ons kindvriendelijke restaurant kunnen we zorgen voor een ranjabar, friettafel en snoeptafel. Zo kunnen de kinderen gemakkelijk genieten van eten en drinken. Uiteraard zijn er ook voldoende speelmogelijkheden, zowel binnen als buiten. Buiten kunnen de kinderen zich vermaken op het voetbalveld met twee klimrekken, glijbanen en klauterbomen. Ook is er een kinderboerderij. Binnen kunnen de kinderen volop puzzelen, spelen met bouwblokken en een iPad.

We bespreken de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een verzorgde locatie voor een kinderfeestje? Dan kunt u het themafeestje bij ‘T Brabants Genot laten organiseren. We verzorgen de locatie, eten, drinken en bieden de kinderen de mogelijkheid tot veel speelplezier. Als u een kinderfeestje bij ons wilt laten plaatsvinden, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons het best bereiken via het contactformulier of via de mail. Voor telefonisch contact belt u naar 085-8088264. Met uitzondering van maandag en dinsdag zijn we iedere dag geopend.